Tuesday, January 11, 2011

My BFF CoNteSt


jom2 kta join My BFF contest.. sya dpt tahu dr MARIA ELENA..
cara dia mudah sgt..send je pic kta dgn
best frenz kta...
nk tau lbih lanjut, jom zoom kt bwh ni...
hadiah menarik beb...



Caranya:
-pilih gambar kamu bersama kawan-kawan rapat kamu. samada gambar berdua atau ramai. yang penting, mereka adalah BFF kamu! pilih gambar yg paling menarik. pilih 1 keping gambar yg terbaik sahaja.
- emailkan gambar tersebut, nama penuh, dan facebook kamu kpdorder@eightdesignsboutique.com
- kami akan masukkan gambar kamu kat facebook fan page eightDesigns
- gambar yg dapat like/undi terbanyak akan menang mengikut susunan
hadiah!

Syaratnya:
- BFF kamu mestilah seorang perempuan. hehe. takmau gambar bersama boyfriend/suami :p
- kamu dan BFF kamu mestilah berpakaian sopan. tak kesah la baju yg kamu pakai tu beli kat mana-mana pun. asalkan berpakaian sopan je. jika kamu/bff kamu seorang yg freehair pun boleh join contest juga :)
- gambar yg posing gile2 dan kelakar dialu-alukan =D
- like/undi yg diterima mestilah genuine, daripada rakan-rakan facebook kamu yg tinggal di Malaysia.
- hadiah shopping voucher eightDesigns dan penginapan di hotelCrowne Plaza Mutiara KL tidak boleh ditukar dgn wang tunai. eightDesigns berhak mengubah hadiah yg ditawarkan tanpa sebarang notis.
- hadiah penginapan di Crowne Plaza Mutiara KL mestilah ditebus dalam tempoh 3 bulan dari tarikh keputusan diumumkan - eightDesigns berhak membuat sebarang perubahan kepada pertandingan ini.

Tarikh tutup penyertaan: 30 Januari 2011
tempoh mengundi akan diberitahu kemudian :)

SO UTK CONTEST NI, sya letak gambo ni...
MY BFF FOREVER.... :)


gambo ni di ambik wak2 ktaorg b'cuti ramai2 di MELAKA...
ni la kngan plg manis yg kitaorg xkn lupa...
I LOVE U ALL FRENZ..
MUAAAHHHHH..........




1 comment:

cool boy said...

selamat malam

datang ziarah rakan yang saya follow